Pékó Éva

Coach Tréner Tanácsadó

englishEN

Ajánlatom Szervezeteknek


Célorientált coach tevékenységem számos vezetőt segített már abban, hogy kiaknázza képességeit és kihozza a legjobbat magából illetve beosztottjaiból, ezáltal mérhetően növelve cége/munkáltatója hatékonyságát és eredményességét.

Egyéni kapcsolatban

Egyéni coaching

Coaching egyéni kapcsolatban
probléma megoldásra, vezetői készségek fejlesztésére...

Egyéni coachingrólCsoportos kapcsolatban

Csapat és Team Coaching

Coaching csoportos kapcsolatban
workshopok facilitálása, élményalapú tréning...

Csapat és Team coachingrólTanácsadás

Tanácsadás és PM Mentoring

Projektvezetők támogatása
a hatékony, "on time, on budget, on quality" munkavégzés megvalósításában.

Tanácsadásról és PM MentoringrólAz alábbi szervezetek kiváló munkatársaival dolgozhattam:

Ateknea Solutions Trigranit Budapest Bank Arena Centar Mortoff Clear Channel Hungary X APT New Frontier Group MOVABiomarkOVB

Egyéni coaching

Egyéni kapcsolatban

Versenyszférában, multinacionális környezetben szerzett vezetői tapasztalataim lehetővé teszik, hogy megértsem ügyfeleim problémáit (pld. határidők teljesítése miatti stressz, teljesíthetetlennek tűnő elvár ások, elismerés hiánya, egyedüllét érzése) és hatékonyan támogassam őket céljaik elérésben.

Az egyéni alkalmak során során meghatározzuk ügyfelem erősségeit és feltárjuk azokat az akadályokat, melyek a kitűzött cél elérésének útjában állnak. Az ügyfél erősségeire támaszkodva, segítem partnereimet terveik megfogalmazásában, az akadályok feloldásában, és a tervek sikeres megvalósításában.

Az egyéni coachingok célja vállalatok vezetői, alkalmazottai számára:

  • Az adott szerepkörben való kiteljesedés, azaz a meglevő feladatkör hatékonyabb és magasabb színvonalú ellátása.
  • Előléptetéshez szükséges képességek fejlesztése.

Dolgozom személyesen és online csatornán (pld. skype) keresztül is.

KIEMELT COACHING TERÜLETEK:

Vezetői készségek, Problémamegoldás, Döntéshozatal, Stressz menedzsment, Együttműködés és konfliktushelyzetek, Felhatalmazás és delegálás, Prezentációs készség, Munka-magánélet egyensúly, Önbizalom, Önmotiváció

Vissza

Csoport coaching

Csoport kapcsolatban

Vezetőként eltöltött éveim során megtapasztaltam, hogy az elsődleges feladat a különböző szaktudású és személyiségű csapattagok tevékenységének, gondolkodás- és cselekvésmódjainak összehangolása: egyedi elképzelések felszínre juttatása (brainstorming), információk megosztása, közös megoldás kidolgozása (workshopok), a belső-külső konfliktusok kezelése, az együttes munkából származó szinergia elérése és az eredmények elismerése. Mindezt úgy végezve, hogy a magánéleti igények is megfogalmazódhassanak, érvényesülhessenek (coaching). Csoportoknak kínált megoldások:

- WORKSHOPOK FACILITÁLÁSA:
megrendelői igény alapján
- CSOPORT COACHING:
csoport igény alapján
- TEAM COACHING:
csapat igény alapján
- ÉLMÉNYALAPÚ TRÉNING:

A találkozókon - a hatékonyságnövelés érdekében -, ötvözöm a tréning és coaching  előnyeit. Elősször egy fiktív történeten keresztül gyakorlati tapasztalatot, élményt szereznek a résztvevők (tanítási dráma), majd az adott helyzetre vonatkozó, annak feldolgozását elősegítő anyagrész(ek) feltárása után (coaching), olyan módszertani eszközökkel ismertetem meg a résztvevőket, melyek elsajátításával, biztonságos kipróbálásával hatékony, mindennapi életük során is használható eszközökhöz jutnak (tréning).
A tematikus alkalmakat minden esetben az adott csoport/csapat igényeihez igazítva tervezem meg.

     

A gyakorlati részek alatt, a résztvevők egyénileg, ill. csoportban dolgoznak a lehetséges megoldások élethelyzetekben történő kipróbálása mentén.

Egy tematikus alkalom időtartama általában 2*8 óra.

A TRÉNINGEK TÉMAKÖREI:

Időgazdálkodás másként, Stressz csökkentő konfliktuskezelés, Hatékony delegálás (felhatalmazás), Hatékony és asszertív kommunikáció

Vissza

Tanácsadás és PM Mentoring

tanacsadas pm mentoring

Különböző méretű (4-150 fő), hosszúságú (6 -24 hó), iparágba tartozó (pld. kiskereskedelem, olajipar, gyártás, villamos energia, pénzügyi szektor), és típusú (folyamatszabályozás, IT-SAP, ORACLE, Workflow, megvalósíthatósági tanulmány, üzletszabályzat, fióknyitás, stb.) projektekben, szervezetekben való tanácsadói, projektvezetői tapasztalatommal támogatok projekteket és projektvezetőket a hatékonyabbá válásban.

Ezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött, segítem a projektvezetőket és a projekttagokat a hatékony, megbízók által megkívánt "on time, on budget, on quality" munkavégzés megvalósításában.
A projektvezetőket módszertani eszközökkel támogatom, a csapatokat a célra fókuszálásban, valamint az együttműködés megteremtésében és hosszútávú megtartásában fejlesztem.

KINEK ÉS MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Projektvezetőknek:
    Munkaterv készítése, elfogadtatása, Projektstuktúra felállítása, Idő és költségterv készítés, Érdekelt felek bevonása, Projekt kommunikáció tervezése, készítése, Megbeszélések vezetése, Kockázatkezelés, Igény menedzsment, Probléma menedzsment, Csapatvezetési képességek: felhatalmazás, delegálás, eszkalálás, stb.

Csapatoknak:
    Megbeszélések facilitálása külsősként, Belső-külső kommunikáció erősítése, Konfliktuskezelés fejlesztése, Időgazdálkodás, Együttműködés erősítése, Stressz kezelés
Vissza

Kapcsolatfelvétel

  • evapeko

  • Budapest, Pest Megye