Pékó Éva

Coach Tréner Tanácsadó

englishEN

Coaching Magánszemélyeknek

Abban támogatom ügyfeleimet, hogy az aktuálisan felmerülő munkahelyi és magánéleti kérdésekre, olyan egyéni megoldást találjanak, mely az adott helyzetben - figyelembe véve a körülményeket, a lehetőségeket és legmerészebb vágyakat – a kitűzött célok eléréséhez a leginkább megfelelő.

EGYÉNI TÉMÁK, MELYEKKEL COACHKÉNT GYAKRAN TALÁLKOZOM:

Tapasztalataim azt igazolják, segítő támogatással a probléma formájában magunkkal cipelt teher csökkenthető, megszüntethető.

Ki vagyok én a kapcsolatban?

Partner az úton, egy beszélgetőtárs, aki kérdez, ha kell tanácsot ad vagy tanít, egy támasz. Mindez én vagyok attól függően, hogy az ügyfélnek az adott pillanatban mire van szüksége. Leginkább, "gondolatőrként" gondolok magamra, aki segít befogni a kavargó szelet és a kívánt irányba fordítja a partner gondolati energiáit.

COACHKÉNT SZÁMOMRA A LEGNAGYOBB SIKER, COACHING PARTNEREIM SIKERE ÉS ELÉGEDETTSÉGE.

Óriási élmény számomra megtapasztalni, ahogy ügyfeleim rátalálnak saját, belső erejükre, melynek következtében a világ addig ismeretlen dimenziói tárulnak fel előttünk. A fejlődési folyamataikban elért eredményeik ismeretében, ők az én igazi példaképeim.

HA KÉSZEN ÁLL, SEGÍTEK A VÁLTOZÁSBAN !

Tapasztalataim szerint, a problémák, elakadások oka gyakran olyan hiedelmekben, meggyőződésekben gyökeredzik, melyek megkérdőjelezése, feltárása segít a haladás, az előrejutás megkönnyítésében. Amennyiben az ügyfél nyitott rá, szívesen alkalmazok ÖNVIZSGÁLATI módszereket a közös gondolkodás során.

Amikor az élethelyzeteinket vizsgáljuk

Ezt a vizsgálatot gyakorolva, elsajátítva

COACHING PARTNEREIM TUDATOSSÁGI SZINTJE EMELKEDIK, A VÁLTOZÁS TARTÓS ÉS MÉLYREHATÓ LESZ.

Egyéni ügyfeleim között megfordult már: igazgató (vezér-, ügyvezető-, nemzetközi operációs-, pénzügyi igazgató), IT csoportvezető, óvónő, vezetői asszisztens, asset manager, pénzügyi vezető, főállású anya, egyetemista, jogász, ügyvéd, senior manager, HR tanácsadó, coach, vállalkozó, kereskedő, büfé tulajdonos, …

Dolgozom személyesen és online csatornán (skype) keresztül is. Coachinggal töltött óráim száma több mint 400.

Kapcsolatfelvétel

  • evapeko

  • Budapest, Pest Megye